Benvinguts al nostre Servei de Psicoteràpia Online

Psicologia en linia

Descobreix una nova manera de cuidar-te emocionalment, des de la comoditat de casa teva.

Què oferim?

El nostre servei de psicoteràpia online està dissenyat per proporcionar-te suport emocional i teràpia personalitzada allà on siguis.

Amb un equip de psicòlegs professionals i qualificats, t’oferim una experiència de teràpia accessible, flexible i confidencial, adaptada a les teves necessitats.

Per què escollir-nos?

  1. Flexibilitat Horària: Programem sessions segons la teva disponibilitat, incloent-hi opcions fora d’hores laborables per adaptar-nos millor al teu horari.
  2. Accés des de qualsevol lloc: Pots accedir al nostre servei des de qualsevol part del món, sense necessitat de desplaçaments.
  3. Privacitat i Comoditat: Realitza les sessions des de la teva pròpia llar, proporcionant-te una major sensació de seguretat i intimitat.
  4. Varietat de Plataformes: Oferim sessions a través de videoconferència, xat, correu electrònic o telèfon, segons les teves preferències.
  5. Professionals Qualificats: El nostre equip està format per psicòlegs amb àmplia experiència i especialitzats en diverses àrees de la psicologia.

Com funciona?

01.

Contacte Inicial

Posat en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon o whatssap.

Et respondrem ràpidament per programar una primera sessió.

02.

Avaluació Inicial

Durant la primera sessió, farem una avaluació detallada per comprendre les teves necessitats i establir els objectius terapèutics.

03.

Programació de Sessions

Establirem un calendari de sessions regulars que s’adapti a la teva disponibilitat.

04.

Sessions de Teràpia

Les sessions es realitzaran a través de la plataforma escollida. Utilitzem tècniques diverses per abordar les teves necessitats específiques.to cuadrada derecha.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona




    *Tipo de consulta:

    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?