Cuidant el Benestar dels Més Petits des del Primer Moment

Psicologia Neo Natal

Compromís amb el Benestar Emocional

Què oferim?

La psicologia neonatal és una especialitat dins de la psicologia que se centra en el desenvolupament emocional i psicològic dels nadons des del naixement fins als primers mesos de vida.

Aquesta branca de la psicologia té com a objectiu comprendre i promoure el benestar dels més petits, identificant i abordant possibles dificultats emocionals o conductuals des de ben aviat.

Què és la Psicologia Neonatal?

La psicologia neonatal és una especialitat dins de la psicologia que se centra en el desenvolupament emocional i psicològic dels nadons des del naixement fins als primers mesos de vida.

Aquesta branca de la psicologia té com a objectiu comprendre i promoure el benestar dels més petits, identificant i abordant possibles dificultats emocionals o conductuals des de ben aviat.

La Importància de la Psicologia Neonatal

Els primers mesos de vida són crucials per al desenvolupament integral dels infants. Durant aquest període, els nadons comencen a establir els primers vincles afectius amb els seus cuidadors, a desenvolupar habilitats bàsiques de comunicació i a explorar el món que els envolta.

Una atenció psicològica adequada pot ajudar a detectar i tractar problemes que puguin afectar el desenvolupament saludable del nadó, assegurant una base sòlida per al seu futur benestar emocional i psicològic.

Serveis que Oferim​

  1. Avaluació del Desenvolupament: Realitzem avaluacions completes per detectar qualsevol retard o dificultat en el desenvolupament emocional i conductual del nadó.
  2. Suport a la Lactància i Vincles Afectius: Oferim assessorament i suport per afavorir una lactància exitosa i el desenvolupament de vincles afectius segurs entre el nadó i els seus cuidadors.
  3. Intervenció Primerenca: Dissenyem i implementem plans d’intervenció per abordar problemes emocionals o conductuals detectats durant els primers mesos de vida.
  4. Orientació per a Pares i Cuidadors: Proporcionem orientació i formació per ajudar els pares i cuidadors a comprendre i respondre de manera adequada a les necessitats emocionals i psicològiques dels seus nadons.
  5. Tallers i Grups de Suport: Organitzem tallers i grups de suport per a pares, on es comparteixen experiències i es reben consells pràctics per fomentar el desenvolupament saludable del nadó.

El Nostre Equip

El nostre equip de psicòlegs especialitzats en psicologia neonatal està compromès amb el benestar dels nadons i les seves famílies. Amb una àmplia experiència i formació específica, els nostres professionals treballen estretament amb els pares per oferir el millor suport possible en aquests primers mesos tan importants.

Per Què Triar el Nostre Servei de Psicologia Neonatal?

  • Experiència i Especialització: Comptem amb psicòlegs altament qualificats i especialitzats en el desenvolupament infantil i neonatal.
  • Enfocament Personalitzat: Cada família és única, per això oferim solucions adaptades a les necessitats específiques de cada nadó i dels seus pares.
  • Atenció Integral: Ens ocupem del benestar emocional i psicològic dels nadons des d’una perspectiva integral, col·laborant amb altres professionals de la salut si és necessari.
  • Suport Continu: Acompanyem a les famílies en cada pas del camí, oferint suport i orientació constant per assegurar un desenvolupament saludable del nadó.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona




    *Tipo de consulta:

    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?